Każdego dnia monitorujemy sytuację makroekonomiczną na świecie, mówimy o najważniejszych wydarzeniach i ich wpływu na głównych kursów walut.

19.04.2017

Zarobić na Bitcoin teraz!

TradeBifo firma oferuje swoim klientom możliwość skorzystania z nowego narzędzia Trading - Bitcoins.

Bitcoin (ticker BTCUSD) - najpopularniejsza na świecie cyfrowa waluta, która to pierwsze wydanie w 2009 r.

Bitcoin - unikalny waluta elektroniczna. W rzeczywistości, Bitcoin - złota moneta z możliwością elektronicznego natychmiastowego tłumaczenia on-line, które można zaobserwować w miejscach publicznych. To pozwala na dokonywanie przelewów bez pomocy banków, giełd, zapewniając pełną przejrzystość systemu. Przejrzystość wszystkich operacji daje niespotykane prostoty - rejestracji, skanuje dokumenty - wszystko pozostaje w przeszłości - rachunek jest otwierany za pomocą jednego kliknięcia. W tym przypadku, Bitcoin opiera się na doskonałym mechanizmem szyfrowania sprawia, że szanse na złamanie znikome.

Ale to nie wszystko. Bitcoin - system zdecentralizowany. Oznacza to, że nie ma tego samego właściciela i jest oparta na serwerach znajdujących się na całym świecie, które mają różnych właścicieli. To sprawia, że system praktycznie niezniszczalny dla wrogich działań oraz inflacji. Ten ostatni, w połączeniu z gwałtownym wzrostem popularności Bitcoin czyni go bardzo atrakcyjnym narzędziem finansowym dla handlowców.

Więc, co daje Bitcoin klienta TradeBifo? Po pierwsze, można użyć Bitcoins dla deponowania oraz wypłacanie środków z konta handlowego. Po drugie, handel zostały udostępnione nowe narzędzie BTCUSD (#Bitcoin) dla klientów TradeBifo.

Korzystać z zaawansowanych możliwości handlowych, wraz z TradeBifo!

Wybierz dogodną platformę dla handlu

Pobierz TradeBifo PC

Pobierz TradeBifo Mobile Terminal

Otwórz WebTrader

Back to the list

Tradebifo firma oferuje jedne z najlepszych handlowców w środowisku Forex.